Галат Марина Владиславівна

Доктор ветеринарних наук, доцент
Галат Марина Владиславівна

Тел.: (044) 527-87-86

Електронна пошта: [email protected]

 

Напрямок наукових досліджень: паразитарні хвороби різних видів тварин, зокрема,токсоплазмоз; розробка методів діагностики паразитарних хвороб та порівняння їх ефективності; оцінка ризиків за зоонозів різних видів тварин; дослідження паразитоценозів Чорнобильської зони радіоактивного забруднення з метою попередження занесення їхніх збудників на прилеглі території.
Автор та співавтор понад 115 друкованих праць, у тому числі 2 підручників, 8 навчальних посібників, 3 монографій.
У 2020 р. нагороджена заохочувальною відзнакою Київського міського голови за сумлінну працю. У 2017 р. отримала грант від Скандинаво-Балтійського товариства паразитологів для проведення наукових досліджень. У 2016 р. за високі наукові здобутки у галузі ветеринарної медицини Галат Марині Владиславівні було присуджено стипендію Кабінету Міністрів України.За досягнення в галузі вивчення токсоплазмозу тварин отримала гранти Президента Європейського наукового товариства паразитологів (2012) та Уряду Франції (2013). Лауреат премії Президента України в галузі науки і техніки для молодих вчених (2011).
Проходила стажування на базі Ветеринарної Школи Альфорту (м. Альфорт, Франція), Ветеринарно-фармацевтичного університету Брно (м. Брно, Чехія), Коледжу Святої Катерини (м. Оксфорд, Великобританія), Естонського університету наук про життя (м. Тарту, Естонія), Університету Харпер Адамс (м. Шропшир, Великобританія), Школи ветеринарної медицини та тваринництва Університету Копенгагену (м. Копенгаген, Данія). Є членом Скандинаво-Балтійського співтовариства паразитологів та Українського наукового товариства паразитологів. Має досвід викладання англійською мовою в Естонському університеті наук про життя (м. Тарту, Естонія) за програмою Erasmus+ (2019 р.). Розробляє та читає курси для студентів англійською мовою.

ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8881-0865

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook