Профорієнтація-2020: доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка ФВМ НУБіП України Ткаченко Володимир відвідав Музичанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів

11 березня 2020 року

5 березня 2020 року доцент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка ФВМ НУБіП України Ткаченко Володимир зустрівся з учнями 11 класу Музичанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області.

Учням було надано інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет ветеринарної медицини та спеціальності, за якими здійснюється набір на навчання. Розмова була спрямована на ознайомлення учнів з особливостями вступу та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Було зазначено, що на факультеті ветеринарної медицини випускники шкіл мають унікальну можливість отримати по закінченню навчання одразу ОС «Магістр». Обговорювались широкі можливості студентів НУБіП України реалізувати свої творчі та спортивні здібності, а також перспективи навчання, працевлаштування та міжнародного стажування.


Випускники шкіл отримали буклети з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання. Надана інформація викликала у майбутніх абітурієнтів багато запитань. Стало зрозуміло, що вони зацікавилися перспективами навчання, тому сподіваємось на подальшу зустріч з ними в якості студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Доцент В.В. Ткаченко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook