Випускник Яготинської школи Іван Шкварько: землеустрій дає можливість успішно реалізуватися у багатьох сферах, тому я буду навчатися в НУБіП

26 січня 2020 року
     Іван Шкварько – випускник Яготинської спеціалізованої школи №3. До НУБіП України вступатиме на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Про його вибір наша розмова.

 

  • Що спонукає тебе до отримання вищої освіти? Чому обрав спеціальність «Геодезія та землеустрій»?

     – Вища освіта – це великий крок в майбутнє, який дає перспективи для подальшого розвитку. Тому хочу отримати сучасні знання і вміння від висококваліфікованих викладачів і в майбутньому будувати власну професійну кар'єру. Мої батьки навчалися за цією спеціальністю. Зараз вони є сертифікованими інженерами-землевпорядниками і мають своє підприємство. Я часто приходжу до них на роботу і мені подобається чим вони займаються, іноді навіть допомагаю їм. Хочу вдосконалити і продовжити їхню справу.
     Крім того, фахівці з геодезії та землеустрою сьогодні затребувані у будівництві, транспорті, військовій сфері та енергетиці. Тому молодому фахівцю доволі легко стати успішним.

  • Чому НУБіП України став твоїм вирішальним вибором серед багатьох навчальних закладів?

     – Моє знайомство з НУБіП відбулося в той час, коли батьки проходили підвищення кваліфікації на базі цього університету. Вони запропонували мені показати місця, де навчались, де пройшли їхні найкращі студентські роки. Мене вразила величезна територія університету, приємне враження склалося від сучасно облаштованих корпусів та аудиторій. А особливо сподобався великий і красивий стадіон, так як я дуже люблю спорт. З першого класу граю в футбол за Яготинську дитячо-юнацьку спортивну школу, багато разів наша команда ставала чемпіоном Київської області. Хочу продовжити своє захоплення в університеті.

  • Яка твоя заповітна мрія?

     – На сьогоднішній день – успішно скласти ЗНО і вступити до університету. Серед найкращих вишів України НУБіП за всіма рейтингами займає високі місця.
     Коли дізнався про підготовчо-консультативні курси, не вагаючись здав документи. Планую брати участь в предметній олімпіаді навесні.
     Сподіваюся в цьому університеті здобуду якісну інженерну освіту європейського рівня, яка в подальшому дасть можливість успішно реалізуватися.

  • Іване, бажаємо тобі успішно скласти ЗНО і з 1-го вересня 2020 року стати студентом факультету землевпорядкування НУБіП України!

Розмову вела доцент кафедри землевпорядного проектування
Людмила Гунько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook