«Україна – мати. Вмій її захищати»

4 грудня 2019 року

 Під такою назвою на відзначення Дня Збройних Сил України в читальній залі коледжу з студентами другого курсу була проведена виховна година, яку підготували студенти груп Т-21 і Л-21. Засобами літературно-музичної композиції учасники свята згадали героїчні сторінки історії України, її захисників, вшанували тих, хто ціною власного життя захистив і оберігає наше сьогодення.

Затамувавши подих, слухали спогади військовослужбовців - учасників АТО Буряка Ігоря Григоровича та Артеменко Олену Олександрівну.

«Не дивлячись на виниклі економічні та інші труднощі, які випали на долю нової незалежної української держави з розпадом Радянського Союзу, діючому складу українських військових вдалося не лише зберегти високий професіоналізм, боєготовність і хороші армійські традиції, але і стати однією з найсучасніших і боєздатних армій на пострадянському просторі. На сьогоднішній день сили українських миротворців широко затребувані всім світовим співтовариством, що свідчить і про високі технічні можливості, і про довіру до професійної підготовки військовослужбовців Збройних Сил України», - сказав Ігор Григорович.

«Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії, і українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук», - додала Олена Олександрівна.

«Ми, підростаюче покоління, будемо гідними продовжувачами справи наших дідів і батьків. Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку – це святий обов’язок кожної людини», - підсумували ведучі Пономаренко Сергій, Хорошун Євген, Клочко Аліна, Петрюк Юрій, Михайленко Дмитро, Макухова Єлізавета, Ягола Аліна, Булатова Вікторія, Василенко Діана, Пархоменко Марія, Семенченко Вікторія, виконавці пісень Ярема Ілля, Кобилінська Тетяна, Худоровська Марина.

Мети: формувати в студентів уявлення про Україну, як суверенну державу з давньою історією, багатою культурною спадщиною, виховувати повагу до військовослужбовців як захисників Вітчизни, - було досягнуто.

  

  

Птуха В.П., куратор груп Т-21 і Л-21

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook