Навчальна практика з ВСЕ продовжується

28 жовтня 2019, 15:30

Місяць навчальної практики триває. І вже студенти 4-ї та 5-ї групи 4 курсу ОС «Бакалавр» практично закріплюють знання з дисципліни "Ветеринарно-санітарна експертиза". 21 та 23 жовтня під керівництвом к.вет.н., ас Кондрасій Л.А. обидві групи відвідали Київський пункт державного ветеринарного контрою на державному кордоні та транспорті, що знаходиться с. Корчувате. Студенти опанували принцип ветеринарного контролю товарів інспектором ветеринарної медицини та законодавчим регулюванням діяльності пункту, формами документальної звітності, порядком знищення товарів, які визначені як непридатні для реалізації, місця огляду товарів, тощо Розповідь інспектора Городинця О.М. дуже зацікавила студентів.

 

 

Хоча наступного дня в Києві було досить туманно, студенти разом з ас. Кондрасій Л.А. здійснили виїзд до потужності із забою свиней – ТОВ «Київагроресурс». На базі потужності студенти мали змогу вивчити порядок документообігу на бійні, точки ветеринарно-санітарного контролю під час забою свиней, ознайомитися з діяльністю лабораторії бійні та методиками окремих лабораторних досліджень, зокрема дослідження на трихінельоз та радіологічні дослідження м’яса забійних тварин.

Вислювлюємо щиру вдячність лікарю ветеринарної медицини ТОВ «Київагроресурс» Удовику О.Л., та інспектору Київського пункту державного ветеринарного контрою на державному кордоні та транспорті Городинцю О.М. за фахову допомогу в організації занять.

М. Галабурда

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook