Звітно-виборчі профспілкові збори механіко-технологічного факультету

15 жовтня 2019, 15:53
   На механіко-технологічному факультеті відбулися звітно-виборчі профспілкові збори.
   Основні питання порядку денного це звіт про роботу діючого голови профбюро Олександра Лавріненка, вибори нового складу та обрання очільника профбюро механіко-технологічного факультету.
   До робочої президії було обрано заступника декана механіко-технологічного факультету Ігоря Сівака, голову профбюро Олександра Лавріненка (як доповідача) та секретаря зборів – Тетяну Сліпуху.
   Із звітом про діяльність профспілкової організації механіко-технологічного факультету НУБіП України виступив Олександр Лавріненко.

  У звіті було висвітлено основні напрямки роботи профбюро механіко-технологічного факультету за період 2015-2019 р., а саме про дотримання виконання колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом, соціальний захист працівників механіко-технологічного факультету НУБіП України, організацію оздоровлення, відпочинку та дозвілля співробітників та їх сімей, участь в громадських подіях університету.
На завершення Олександр Лавріненко зазначив, що в цілому профбюро механіко-технологічного факультету проявило себе активною частиною профспілки всього університету.
    При обговоренні звіту декан факультету Ярослав Михайлович зазначив, що упродовж останніх років Олександр Лавріненко як очільник профспілкової організації зробив значний внесок у покращення роботи колективу факультету. Окрім того, за сприяння профспілки проводилося чимало факультетських заходів і свят, вирішувались питання оздоровлення, правового і соціального захисту співробітників.
   В обговоренні звіту також взяли участь завідувачі кафедр професор Валерій Войтюк, професор Генадій Голуб, доценти
Василь Хмельовський та Олександр Войналович.
   Вони позитивно оцінили роботу профбюро механіко-технологічного факультету НУБіП України та її очільника Олександра Лавріненка, після чого колектив затвердив представлений звіт.
    При обговоренні кандидатур до складу профбюро  було запропоновано обрати профспілкове бюро механіко-технологічного факультету у складі 13 осіб. Колектив факультету одностайно  схвалив оновлений склад профбюро факультету. До нього увійшли: доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Євгенія Марчишина, доцент кафедри технічного сервісу Вікторія Опалко, доцент кафедри механізації тваринництва Оксана Ачкевич, асистент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Тетяна Сліпуха,  доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олексій Бешун, доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олександр Лавріненко, заступник декана механіко-технологічного факультету Ігор Сівак, доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Тамара Білько, доцент кафедри технічного сервісу Людмила Тітова, доцент кафедри механізації тваринництва Олег Заболотько, завідувач кафедри сільськогосподарських машин ім. П.М. Василенка Юрій Гуменюк, комендант навчального корпусу №11 Петро Джемесюк, та майстер виробничого навчання кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Оксана Завадська.
Наступним питанням порядку денного було обрання голови профбюро механіко-технологічного факультету. На розгляд трудовому колективу було запропоновано кандидатуру доцента кафедри механізації тваринництва Оксани Ачкевич.
Відкритим голосуванням члени трудового колективу одноголосно підтримали Оксану Ачкевич та побажали їй успіху і наснаги в подальшій роботі.
  
   На завершення декан наголосив, що особливої уваги потребує продовження активної та найголовніше результативної профорієнтаційної роботи, кожен НПП від професора до асистента має активно долучитися та нести персональну відповідальність за залучення абітурієнтів.
 
Доцент кафедри механізації тваринництва Світлана Потапова 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook