Кампус спланував роботу на серпень

4 серпня 2019 року

    Традиційна щотижнева нарада завідувачів гуртожитків студентського містечка пройшла під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші.

    Розпочав він з основних трьох принципів роботи на цей період поселення:
1. Ми маємо забезпечити житлом усіх студентів, які мають бажання поселитись в гуртожитки університету.
2. Всі гуртожитки студентського містечка належать тільки університету, а не конкретно якомусь ННІ чи факультету.
3. Історична спадщина ремонтування гуртожитків є обов’язкова, оскільки першочерговим є поселення студентів у відремонтовані кімнати з належними санітарно-гігієнічними умовами.

    Головними питаннями на порядку денному – об’єктивне розміщення у гуртожитки студентського містечка НУБіП України студентів та підготовка гуртожитків до нового навчального року.

    Сергій Миколайович також прокоментував підсумки вступної компанії 2019 зазначив, що контингент студентів збільшується і відповідно і кількість майбутніх мешканців гуртожитків теж збільшується.

    Наголосив присутнім, що нашим спільним першочерговим завданням є рівномірно розподілити місця по всіх гуртожитках студентського містечка, щоб створити рівні умови для поселення усіх студентів ННІ/факультету.

    Директор студентського містечка, Сергій Стецюк, наголосив, що ми не зупиняємося на поліпшенні умов проживання студентів, надалі покращуємо матеріальну базу, побутові умови гуртожитків і головне продовжуємо ремонтні роботи в гуртожитку.

    Також розглянули питання про стан справ у гуртожитках, здачу кімнат студентів при виселенні, проведення дератизації та дезінсекції, обговорили й тижневий план робіт.

Анастасія Солоп,
фахівець студентського містечка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook