Леонід Мосейчук – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Ремонт машин»

26 квітня 2019, 12:43

 

Студент магістратури 1-го року навчання, факультету конструювання та дизайну Леонід Мосейчук виборов Диплом другого ступеня на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Ремонт машин».Студент Мосейчук Л.С. навчається за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Обладнання лісового комплексу». Олімпіада проходила в Харківському національному технічному університеті сільського господарства ім. Петра Василенка, в Навчально-науковому інституті технічного сервісу.

 

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/viber_image_1_4.jpg
Вітаємо з перемогою студента магістратури Леоніда Мосейчука та його керівника, декана факультету конструювання та дизайну, доцента кафедри надійності техніки ЗіновіяРужила.
Вже не один рік на олімпіаді з дисципліни «Ремонт машин» студенти під керівництвом декана факультету конструювання та дизайну ЗіновіяРужила на високому рівні представляють Національний університет біоресурсів і природокористування України та виборюють призові місця.

 

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/viber_image_3_1.jpg

 

.

 

https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u18/moseychuk_harkiv_2019.jpeg
Учасники олімпіади висловлюють слова великої поваги та вдячності керівництву Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка та Навчально-наукового інституту технічного сервісу за підготовку та проведення олімпіади.

 

Андрій Новицький,
завідувача кафедри надійності техніки

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook