День відкритих дверей або про спеціальність з перших уст

1 квітня 2019 року
     28 березня Національний університет біоресурсів і природокористування України приймав учнівську молодь, батьків та вчителів на черговому «Дні відкритих дверей». З вітальними словами до присутніх звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, він ознайомив гостей з історією університету, його структурою, організацією навчального процесу, перевагами навчання в університеті. Студенти мають можливість отримати подвійний диплом і проходити практики за кордоном, працює велика кількість спортивних секцій та гуртків. Саме ваш вибір спеціальності, вміння трудитися і навчатися визначать, чи станете ви успішним, звернувся він до молоді. І перепустка у це успішне майбутнє – важка праця, інтелект і сила волі, які допоможуть самоорганізуватися та використати всі величезні можливості, що відкриває наш університет перед своїми студентами і випускниками.





     Кафедра біржової діяльності і торгівлі завжди гостинно розчиняє двері перед своїми гостями. Так, відбулося й цього разу. До нас завітали випускники Святопетрівської школи Києво-Святошинського району, шкіл міста Білої церкви та Білоцерківського району Київської області  – наші потенційні студенти.

 

     Екскурсію університетом провели: завідувач кафедри Надія Резнік, доцент кафедри Анна Слободяник та магістри першого року навчання за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Наших юних гостей цікавило все: спеціальності, особливості навчання, матеріальне забезпечення університету, гуртожиток, вартість навчання, можливості працевлаштування…


      І як же приємно усвідомлювати, що Національний університет біоресурсів і природокористування України може пишатися та забезпечити свого студента всіма можливими зручностями й найсприятливішими умовами для незабутнього студентського життя, отримання повноцінних сучасних знань та їх практичного використання, так необхідних на ринку праці, гарантованим працевлаштуванням із достойним заробітком.

     Адже сучасні університетські навчально-методичні лабораторії університету, освітні програми, навчальні плани, рівень науково-педагогічних працівників покликані формувати висококласних фахівців для сучасного ринку праці.





     Так, наприклад на кафедрі біржової діяльності і торгівлі створено сучасну навчально-наукову виробничу лабораторну базу (лабораторія «Біржової діяльності», ауд. 509). Лабораторія працює на основі платформ останнього покоління компаній. Під час екскурсії до лабораторії, де проводилося практичне заняття випускниками спеціальності, а нині практикуючими трейдерами Антоном Тригубченком та Олегом Тягнирядном, гостям коротко показали можливості біржової торгівлі та розказали про перспективи і переваги після отримання диплому, свій досвід навчання.


     Аудиторія обладнана сучасною технікою, що дозволяє використовувати новітні торгові платформи різних біржових ринків. Важливим елементом являє собою телевізор з акустичної системою, що виконує функцію «on-line» передавача інформації для студентів, за допомогою якого, викладачі у будь-який момент мають можливість продемонструвати індикатори торгів біржового ринку у реальному часі.
     Для семінарських та лабораторних занять студенти отримали доступ до навчальних торгових рахунків від Saxo Bank, який є одним з провідних і відомих світових брокерів. 

     Використовуючи навчальні рахунки, студенти мають можливість випробувати свої знання, шляхом маніпулювання фінансовими інструментами біржового ринку, тобто продавши або купивши той, чи інший дериватив. Використовуючи такий підхід до проведення семінарських занять, студенти можуть оцінити значимість набутих знать, лише дивлячись на залишок навчального рахунку на при кінці заняття, результати якого можуть значно різнитися від початкових.



Тожобравши нашу спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та Національний університет біоресурсів і природокористування України, Ви гарантовано забезпечите своє майбутнє та матимете незабутні студентські роки !!!
 
Андрій Благодатний,

 зав. лабораторією біржової діяльності

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook