День відкритих дверей для випускників шкіл на агробіологічному факультеті

28 березня 2019 року

28 березня агробіологічний факультет НУБіП України гостинно приймав учнівську молодь, батьків та вчителів на черговому «Дні відкритих дверей». Наймасовішою групою, яка прийняла участь у «Дні відкритих дверей», були учасники Всеукраїнського конкурсу «Юний селекціонер і генетик» організатором якого був Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України спільно з кафедрою генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського агробіологічного факультету. З вітальними словами до присутніх звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який відмітив, що агробіологічний факультет є одним із провідних факультетів університету, а також серед агрономічних факультетів аграрних вузів України. Студенти мають можливість отримати подвійний диплом, і проходити практики за кордоном. В університеті працює велика кількість спортивних секцій та гуртків,

 

Декан агробіологічного факультету Оксана Тонха  ознайомила присутніх з історією факультету, його структурою, організацією навчального процесу, перевагами навчання у НУБіП України та проходження практики, а також наголосила про можливість отримати додатково 20 балів до вступного рейтингу, при умові участі в олімпіаді, яка відбудеться 13 квітня.

Дальше гості попрямували у 3 корпус, де на виставці-презентації факультетів були представлені на огляд здобутки наукової роботи гуртків факультету, а доцент кафедри загальної органічної та фізичної хімії Роман Жила представляв хімічний експериментаріум.

Гості відвідали кафедри факультету, де ближче ознайомилися з їхньою з матеріально-технічною базою, лабораторіями, напрямами роботи. Завідувач кафедри рослинництва Світлана Каленська ознайомила з тематиками якими займається кафедра, колекцією зернових культур, а також розповіла про можливість навчання, після закінчення бакалавра, у провідних вузах світу.

Завідувач кафедри землеробства та гербології Семен Танчик представив проблемну лабораторію та окреслив перспективи майбутнього працевлаштування на підприємствах, які очолюють випускники та партнери агробіологічного факультету.

Сподіваємось, що майбутні абітурієнти отримали достатньо інформації про вступ на агробіологічний факультет НУБіП України і чекаємо їх у студентських лавах 1 вересня.

 

Віра Кутовенко,доцент кафедри

 овочівництва та закритого грунту

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook