Отриманий корисний досвід в галузі транспортних технологій на І Всеукраїнському круглому столі «Теорія і практика сучасної науки очима молоді»

25 березня 2019, 17:05
м. Харків

 21 березня співробітники механіко-технологічного факультету асистент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Сліпуха Т.І. та аспірант Дзюба Т.І. прийняли участь у І Всеукраїнському круглому столі «Теорія і практика сучасної науки очима молоді». Який відбувся на базі факультету технологічних систем і логістики Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка за ініціативи декана факультету Кравцова А.Г. та завідувача кафедри агрологістики та управління ланцюгами постачань Ларіної Т.Ф. 

На заході окрім Національного університету біоресурсів та природокористування  України були присутні гості з Житомирського агротехнічного коледжу, Харківського національного університету імені В. Каразіна, Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Коледжу переробної та харчової промисловості ХНТУСГ. 

Метою цього заходу була зустріч студентів різнопрофільних закладів вищої освіти, на якій кожний бажаючий міг би поділитися особливостями своєї спеціальності, своєї професії, свого напрямку. Бажаючих виявилось стільки, що довелось розділяти доповіді на дві секції. Серед доповідей студентів обговорювались такі цікаві питання сьогодення, як  транспорт майбутнього, легалізація євроавтомобілів, безпека дорожнього руху, як найактуальніша проблема роботи автомобільного транспорту, платні дороги (закордонний досвід), блокчейн технології в логістиці та багато цікавого. 

      

Не передати словами наскільки талановиті, розумні, мудрі студенти навчаються в наш час!

   

    

 

Асистент кафедри транспортних технологій
та засобів у АПК Сліпуха Т.І.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook