Яскравий старт чоловічої збірної команди НУБіП України з волейболу у змаганнях Студентської волейбольної ліги міста Києва

27 лютого 2019, 23:36
м. Київ

 

   У вівторок 19 лютого розпочалися змагання у рамках Студентської волейбольної ліги серед чоловічих збірних команд ЗВО м. Києва. В змаганнях приймають участь 16 збірних команд зі всіх столичних вишів.

     Збірна команда НУБіП України вдало розпочала стартові ігри обігравши команди суперників таких ЗВО: Національний авіаційний університет, Київський Університет імені Бориса Грінченка та Київський національний університет будівництва та архітектури з рахунком 3:0 у всіх матчах.

     Треба відмітити яскраву гру першорозрядників: нападника Віктора Гордієнка і діагонального Юрія Матвієнкаагробіологічний факультет, що є лідерами у кількості забитих очок, дограючого Юрія Савчукамеханіко-технологічний факультет, що відбив найбільшу кількість подач суперників та пасуючого кандидата у майстри спорту з волейболу Олексія Шараєвафакультет конструювання та дизайну.

     Вітаємо збірну НУБіП України з волейболу з успішною грою, бажаємо подальших перемог і запрошуємо усіх вболівальників 27 лютого до спортивної зали навчального корпусу № 9 о 2000 підтримати нашу команду у черговій грі Київської зальної ліги, де наша збірна зустрінеться з командою ТТ (3-й тайм)!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook