Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує профорієнтаційну робота у школах Фастівського району

26 лютого 2019 року

     Правильно обрана в житті кожної людини професія – це одна із складових успішного кар’єрного зросту. Вибирати слід не тільки професію, а пов’язаний з нею відповідний стиль життя та вид діяльності.
Щоб допомогти учням шкіл правильно визначитись з вибором професії, 07 лютого 2019 року доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алла Суханова відвідала Дідівщинський навчально-виховний комплекс "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів", з метою розповіді про університет та запрошення майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей та було підписано договір про співробітництво між школою та факультетом аграрного менеджменту.

Алла Суханова розповіла випускникам про умови вступу до Національного університету біоресурсів та природокористування України на 2019 рік, наголошуючи на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту; ознайомила із структурою факультету та його матеріально-технічним забезпеченням; особливостями проведення навчального процесу та основними дисциплінами, які вивчаються на факультеті; перевагами студентського життя та можливостями подальшого працевлаштування. 

     Також було повідомлено, що в період з січня по квітень 2019 року в університеті проводяться Всеукраїнські олімпіади для вступників з таких предметів як українська мова та література, математика, історія України, біологія, англійська мова, географія, фізика, хімія. Участь в олімпіадах надає унікальну можливість отримати 20 додаткових балів до їх сертифікатів ЗНО, які стануть вирішальними при вступі до НУБіП України на спеціальності, перелік яких зазначений в правилах прийому. Хлопців хвилювали питання військової підготовки та спорту.

     У своєму виступі Алла Суханова розповіла про угоди співробітництва між Національним університетом біоресурсів та природокористування України та університетом Фоджіа в Італії та Поморською академією в м. Слупську (Польща) щодо можливості отримання подвійних дипломів та про стажування у цих вишах, що викликало живу зацікавленість серед випускників.

 

Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook