Агровесна починається для маркетологів!!! «Зернові технології 2019», «Фрукти. Овочі. Логістика 2019» та «Agro Animal Show 2019»

19 лютого 2019 року

     19 – 21 лютого 2019 року відбудеться ряд Міжнародних виставок «Зернові технології 2019», «Фрукти. Овочі. Логістика 2019» та «Agro Animal Show 2019». Виставки проводитимуться у Міжнародному виставковому центрі за адресою: м.Київ, Броварський пр-т, 15, станція метро «Лівобережна».

     «Фрукти. Овочі. Логістика» - це найбільший в Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі. Це виставка професійного ділового спілкування, яка поєднує всіх учасників українського плодоовочевого бізнесу для вирішення проблем, які виникають на всіх ланках плодоовочевого бізнесу «від поля і саду до споживача».
     «Agro Animal Show - міжнародна виставка ефективного тваринництва та птахівництва. Найбільша в Україні виставкова подія, на якій провідні світові компанії представлять останні моделі техніки і обладнання, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, технології утилізації відходів, обладнання для утримання та годування тварин, новітні науково-технічні розробки, представлені профільними інститутами. 

     Дані виставки є дуже корисними для відвідування саме маркетологами, адже на одному майданчику будуть зосереджені гіганти агробізнесу, які відкриті до спілкування із перспективним студентством!!!

 

Запрошуємо шановне студентство долучитися до відвідування міжнародних виставок!!!
Буде дуже цікаво та пізнавально!!!

 

 

  
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook