Жіноча баскетбольна команда університету з перемоги розпочала 2-ге коло Чемпіонату України

21 січня 2019 року
     19 та 20 січня 2019 року в спортивному комплексі «Меридіан» в рамках XXVІІІ Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд вищої ліги зустрічалися команди НУБіП України та ОСДЮШОР Рівне.

     Після недовгої перерви за календарним планом змагань саме нашій команді випало розпочати друге коло. Як вже було зазначено раніше, збірна НУБіП України дуже відповідально готувалася до цих змагань і такий підхід дав свій результат. Першу гру дівчата розпочали дуже жваво, вивівши команду уперед на 12 очок. Потім збірна з Рівного, скориставшись декількома помилками наших дівчат у захисті наприкінці другого періоду, скоротила відставання до трьох очок – 35:32. Третій період виявився невдалим для збірної НУБіП. Дівчата багато фолили, чим скористалися суперники і вийшли вперед. Але велика жага до перемоги і зібраність, у четвертому періоді гри, дали змогу нашим дівчатам не тільки наздогнати суперників але і вийти вперед.

     Матч завершився з рахунком 78:62 на користь збірної НУБіП. Друга гра нашій команді, як правило, дається краще ніж перша. Дівчата намагалися не повторювати помилок попередньої гри, швидко переходили від захисту до атаки, реалізовували награні комбінації, що в цілому призвело до переможного результату з рахунком 83:70.

Вітаємо збірну НУБіП України з баскетболу з перемогою і бажаємо спортивної вдачі!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічний факультет

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook