Студенти факультету аграрного менеджменту вивчають управління бізнесом на практиці в офісі Групи Компаній UkrLandFarming PLC

12 листопада 2018 року

  

На запрошення Групи Компаній UkrLandFarming PLC студенти факультету аграрного менеджменту разом із викладачами кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Тетяною Балановською та Аліною Троян 8 листопада відвідали центральний офіс найпотужнішого в Україні агрохолдингу.  На початку зустрічі студентам було продемонстровано фільм у форматі  3D про  напрями діяльності Групи Компаній UkrLandFarming PLC.
Заступник генерального директора з аграрних інформаційно-технологічних інновацій Володимир Бабій ознайомив зі стратегією розвитку холдингу, а також детально розповів про сучасні інформаційні технології та систему контролю в компанії. Саме завдяки ІТ-технологіям здійснюється системний контроль в компанії, який передбачає контроль за переміщенням та використанням насіння, засобів захисту рослин, контроль за переміщенням урожаю з поля до елеватора, палива від нафтобази до баку автомобіля та ін. Студенти проявили інтерес до такої інформації, що викликало велику кількість запитань, на які Володимир надав змістовні відповіді та підкреслив важливість використання компанією інноваційних технологій.
Богдан Штогрин, технічний директор департаменту зернозберігання, переробки та комбікормового виробництва розповів про елеватори Групи Компаній UkrLandFarming PLC та проект розвитку сучасних елеваторно-комбікормових комплексів холдингу.
Марія Карпишин, експерт з міжнародної звітності, акцентувала увагу студентів  на важливості встановлення особистих цілей та досягнення успіху в професійному напрямку, а також провела невеликий тренінг.
Під час екскурсії студентів супроводжувала Директор з управління персоналом Групи Компаній UkrLandFarming Наталія Романенко, яка і організувала цей захід. Вона ознайомила студентів з технологією відкритого простору «OpenSpace» та екранним виведенням системи контролю і спостереження.
Студенти завітали до кабінету генерального директора ТОВ «Європа-Транс ЛТД» Максима Ликова (випускника факультету аграрного менеджменту НУБіП України), де було продемонстровано зв’язок із регіональними підрозділами з використанням системи Cisco, яка забезпечує оперативність прийняття рішень, економію робочого часу та витрат на відрядження.
Студенти отримали цікавий практичний досвід в аграрній сфері, а  також ще раз переконалися в правильності свого вибору і більше зацікавилися їх майбутньою професійною діяльністю.
Ольга  Гогуля, доцент  кафедри
менеджменту ім. проф.  Й. С.  Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook