Профорієнтацію в 2018-2019 навчальному році кафедра починає з середньої загальноосвітньої школи № 36 імені С.П. Корольова м. Києва

13 вересня 2018 року
м. Київ, вул. М.Стельмаха, 9

Завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі С.С. Кохан та доцент О.П. Дроздівський відвідали середню загальноосвітню школу № 36 імені С.П. Корольова м. Києва. Захід співпав з проведенням батьківських зборів учнів одинадцятого класу.
Батькам розповіли про спеціальності, яким навчають студентів на факультеті замлевпорядкування та інших факультетах університету. Особливу увагу приділили новій спеціальності 103 - Науки про Землю, на яку кафедра отримала ліцензію провадження освітньої діяльності від Міінстерства освіти і науки України влітку 2018 року. Особливу увагу звернули на відмінності нової спецільності від вже існуючих в Україні та перспективи подальшого працевлаштування.
Батьків цікавила вартість навчання та вартість підготовчих курсів, розклад підготовчих курсів, можливість навчатися дистанційно на підготовчих курсах та профільні предмети до вступу, необхідна кількість балів ЗНО.

доцент кафедри
О.П. Дроздівський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook