Розширене засідання ректорату

25 вересня 2018, 8:30
Корпус №3, ауд. 213

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про систему підготовки фахівців зі спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія». Доповідає декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля Микола Миколайович.
  2. Про стан підготовки університету до опалювального сезону. Доповідають: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович та головний механік Виштак Петро Михайлович.
  3. Про виконання ремонтних робіт та порядок контролю за їх якістю в університеті. Доповідає начальник експлуатаційно-технічного відділу Лисий Володимир Якович.
  4. Звіт про роботу приймальної комісії за 2018 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.
  5. Про хід збирання пізніх зернових, технічних, кормових культур та посів озимих під урожай 2019 року. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Туринський Василь Михайлович.
  6. Про набір слухачів на консультаційно-підготовчі курси 2018-2019 н.р. Доповідають: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, директори ННІ, декани факультетів.
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  8. Різне.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook