День знань очима першокурсників-журналістів

2 вересня 2018 року
НУБіП України
День знань є особливим для першокурсників. 
Це хвилююче свято, адже з цього дня починається відлік «дорослого життя». Кожен у передчутті чогось нового, неймовірного, незвіданого. 
Адже попереду багато відкриттів, вражень, нових друзів…
 

Сьогодні ж відбулося справжнє свято. Ось яким його побачили першокурсники спеціальності «Журналістика».

Кондратюк Ірина: Цього року для мене святкування Дня знань було особливим тому, що я стала студенткою! Спостерігаючи за виступами студентів, приймаючи вітання від поважних гостей, я зрозуміла, що НУБіП України – це університет, в якому ніколи не зникне бажання навчатися та розвиватися. На святі все було цікаво, яскраво та незвичайно. Хочу подякувати всім організатором та учасникам!

 

Когут Марина: Я просто в захваті від сьогоднішнього свята: надзвичайно гарне місце, неймовірно щирі та привітні люди, запальна атмосфера. Мене переповнює щастя від того, що я тепер стала частинкою великої та дружньої родини НУБіПу.

 

Бойко ОленаСьогоднішній ранок був дуже хвилюючим і важливим для мене, адже це новий етап мого життя. Але організатори свята, керівництво факультету та наші куратори постаралися створити комфортну атмосферу для студентів-першокурсників. Я отримала натхнення та заряд енергії на цілий тиждень. З нетерпінням чекаю продовження свята!

 

Іконнікова Катерина: Це було вражаюче. На параді було представлено багато різних факультетів і колективів. Мені дуже сподобалось, як вони крокували, співали, танцювали. Це перший крок у доросле життя, і він пройшов на «УРА»! Я дуже пишаюся, що стала студенткою НУБіПу. Дякую організаторам за таке чудове свято!

 

Мельник Катерина: Я дуже довго чекала на цей день, і ось він настав. Коли я зайшла на стадіон НУБіПу, моєму подиву та захопленню не було меж! Усе було чудово! Дякую усім, хто створював цю красу. Я рада, що я навчатимуся саме у цьому Університеті.

 

Федорчук Тетяна: Сьогоднішнє свято вразило своєю масштабністю. Було багато артистів та хореографічних колективів, ансамблів. Завдяки цьому святу ми краще познайомилися зі своїми одногрупниками.

 

Снігур Олег: Усе було круто, весело, вражаюче. Я отримав справжнє задоволення від свята!

Бабчук Маряна: Сьогодні я побувала на довгоочікуваному святі – Дні знань. Мені дуже сподобалося, я отримала море вражень, та ще більше закохалася в НУБіП.

 

Карий Іван: Усе було надзвичайно: атмосфера справжнього свята і «море» позитиву.

Вікторія Хлопчанюк: Свято до Дня знань було неймовірно масштабним. Особливо сподобалися першокурсники (адже я теж першокурсниця!), які дуже гарно виступили на стадіоні НУБіПу.

Харчук Діана: Сьогоднішнє свято подарувало безліч чудових емоцій і незабутніх вражень. Артисти заряджали своєю неймовірною енергією присутніх, а теплі слова ректора зігрівали нас у цей і так сонячний день.

Дуброва Юлія: Було дуже цікаво подивитися на відомих та успішних випускників НУБіПу. Також ми мали змогу ознайомитися з різними гуртками нашого університету.

Василенко Карина: Для першокурсників сьогоднішній день був наповнений новими емоціями та знайомствами. Кожен з нас мав можливість відкрити певний рід занять, а це гарна можливість студентам відшукати себе в чомусь новому, а саме, у різних видах спорту та художній самодіяльності.

 

Цей незабутній день назавжди залишиться в серцях наших першокурсників.

 

  

Із Днем знань, Україно!
Зі святом, НУБіП!

 

                                      Розмовляли з однокурсниками студентки

I курсу спеціальності «Журналістика»

Іконнікова Катерина та Бойко Олена

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook