Завершення навчальної практика із дисципліни «Геодезичні роботи у землеустрої»

9 липня 2018 року
Кафедра управління земельними ресурсами

     Згідно з навчальним планом спеціальності «Геодезія та землеустрій» ОС «бакалавр» студенти третього курсуфакультету землевпорядкування проходять навчальну практику з вибіркової дисципліни «Геодезичні роботи у землеустрої» на базі ВП НУБіП «Боярський коледж екології та природних ресурсів» та навчально-науковій лабораторії «Автоматизованих методів управління земельними ресурсами».

     Загальне керівництво практикою здійснюють завідувач кафедри управління земельними ресурсами проф., д.е.н. Дорош О.С. та декан факультету землевпорядкування, доц., д.е.н. Євсюков Т.О. Безпосереднім керівникам, згідно наказу, призначений  доц., к.е.н. Бутенко Є.В.

     Навчальна практика з дисципліни є завершальним етапом вивчення та закріплення у студенів знань та компетентностей із навчальної дисципліни. Програма практики передбачає виконання основних видів геодезичних робіт у землеустрої, а саме створення цифрової моделі місцевості (ЦММ) на основі ортофотоплану із матеріалів навчальної практики з дисципліни «Фотограмметрія та дистанційне зондування», визначення площ угідь, ескізне та технічне проектування, перенесення проекту внатуру (на місцевість).

     Перенесення проекту внатуру (на місцевість) студенти виконували LeicaGPS 1200 в системі координат УСК 2000 та СК 63. GPS було залучено у результаті тісної співпраці кафедри Управління земельними ресурсами та Геоінформатики і аерокосмічних досліджень землі.

    По завершенню навчальної практики усі студенти захистили свою роботу та успішно здали навчальну практику з навчальної дисципліни «Геодезичних робіт у землеустрої».

 
 
Старший викладач кафедри управління земельними ресурсами
Григорій Колісник
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook