Землевпорядники і юристи обговорили зміни у системі студентського самоврядування, проживання у гуртожитку, поведінку студентів та викладачів, підготовку до ювілею НУБіП

10 травня 2018 року

     За традицією, в кінці кожного місяцяпроводяться загальні збори студентів, наставників академічних груп, адміністрації гуртожитку, факультету та представників ректорату. Цього разу перелік питань був розширений. Адже, окрім поточних питань, посилено йде підготовка до ювілейного 120-го року НУБіП України.

     На зустріч була запрошена начальник навчального відділу Оксана Зазимко, яка вкотре нагадала про культуру поведінки викладачів і студентів на території університету. Зауважила, що в НУБіП діє Етичний кодекс викладача, норми якого треба неухильно дотримуватись. Загалом кодекс спрямований на утвердження у професійній діяльності норм етичної поведінки науково-педагогічного працівника університету стосовно професії, студентів, колег, наукової діяльності, навколишнього середовища.
     Також доповідачка зобов’язала кожного співробітника і студента слідкувати за зовнішнім виглядом. Адже усі ми є обличчям нашого університету. І процитувала слова ректора: «Наша зовнішність має відповідати статусу провідного національного університету».
     Звернулася до присутність із вимогою не допускати наявності фактів прояву нестатутних відносин під час літньої сесії.

     Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна нагадали присутнім про дотримання дисципліни як в корпусі, так і в гуртожитку. Повідомили про заходи, які планують провести під святкування 120-річниці НУБіП, закликали брати активну участь в них, незважаючи на літню сесію, яка триватиме в цей час.

     Потому слово взяла завідувач гуртожитку №4 Валентина Пилявська. Нагадала терміни подання заяв на поселення на 2018/19 навчальний рік, умови виселення з гуртожитку на літній період та дотримання правил проживання, особливо санітарного стану кімнат.

     Звісно, що було багато піднято побутових дискусійних питань у студентів. Гуртожиток – це наш тимчасовий дім, відповідно, треба міняти і ставлення до проживання. Адже лише спільною працею адміністрації університету, факультету та гуртожитку, за безпосередньої участі самих мешканців, можна навести лад в ньому.

Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook