Відкрита лекція професора Кубіцького С.О.

20 квітня 2018, 11:15
м. Київ
        20 квітня 2018 р. на кафедрі соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті відбулася відкрита лекція на тему: «Соціальний супровід прийомних сімей та прийомних дітей» для магістрів першого року навчання спеціальності «Соціальна робота». Лектор – професор кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті канд. пед. наук, професор Кубіцький С.О.
 

      Професору Кубіцькому С.О. вдалося активізувати навчально-пізнавальну діяльність студентів і спроектувати матеріал теми на майбутню діяльність студентів. Акцент зроблено на роль та місце соціальних служб у соціальному супроводі прийомних сімей, етапів, сутності супроводу тощо.
       Лекція професора Кубіцького С.О. доступна за змістом для студентів. Використано ТЗН, унаочнення на дошці, різні методи та прийоми подання навчального матеріалу. Лектор вміло піднімав морально-етичні проблеми соціальної адаптації дитини у прийомній сім’ї, ефективності роботи прийомної сім’ї, покращення взаємин у цій сім’ї, функціонування прийомних сімей та розвитку і виховання прийомних дітей.

      Активізовано навчально-пізнавальну діяльність магістрів. Систематизовано та логічно послідовно викладено навчальний матеріал. Налагоджено контакт з аудиторією. Використано вміння зацікавити та активізувати роботу студентів на занятті. Застосовано словесні та наочні методи навчання. Лекція прочитана на високому науково-методичному рівні.
 
Доцент кафедри соціальної педагогіки та
інформаційних технологій в освіті
канд. пед. наук, доцент Ковальчук Т.І.;
Професор кафедри соціальної педагогіки та
інформаційних технологій в освіті
докт. пед. наук , доцент Сопівник І.В.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook