Випускників Фастівщини запросили на навчання в НУБіП України

13 квітня 2018 року

11 квітня 2018 року співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин доцент Мазур Валерій Миколайович та аспірант, заступник завідувача гуртожитку №6 Масалович Юрій Степанович провели профорієнтаційну роботу з учнями 9-11 класів загальноосвітніх шкіл Фастівського району.
За спільною домовленістю з відділом освіти Фастівської районної державної адміністрації і кафедрою акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин було представлено всі факультети та спеціальності НУБіП України. Висвітлено особливості вступної кампанії 2018 року.
Більш детально подано інформацію про факультет ветеринарної медицини. Вчителі шкіл і абітурієнти змогли ознайомитися з особливостями навчання на факультеті, а також культурно-виховними та спортивними заходами у житті студентства, умовами проживання у гуртожитку.


Особливу подяку за організацію заходу висловлюємо методисту управління відділу освіти Фастівської РДА Євдокименко Ірині Олександрівні, завідувачу методичним кабінетом Лавровській Світлані Миколаївні, вчителю біології і екології Триліського закладу загальної сетедньої освіти Головчуку Юрію Миколайовичу.

Юрій Масалович


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook