Договір про співробітництво НУБіП України та спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів № 85 м. Києва укладено

5 квітня 2018 року
 
Робоча група кафедри історії і політології у складі доцентів, к.і.н. Живори С.М., к.і.н. Хвіст В.О. попередньо провівши плідні переговори з керівництвом школи, напрацювала та підготувала умови договору про співробітництво та організацію взаємовідносин з університетом.
 
4 квітня 2018 року було укладено договір про співпрацю та організацію взаємовідносин між Національним університетом біоресурсів і природокористування України в особі ректора Ніколаєнка Станіслава Миколайовича та спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва в особі директора Федунової Тетяни Миколаївни строком на 5 років.
Сторони зобов’язалися співпрацювати у сфері удосконалення безперервної освіти середньої та вищої школи; спільно діяти на засадах взаємної вигоди для досягнення спільних цілей та будувати свої взаємовідносини на підставі рівності, чесного партнерства та захисту інтересів один одного; сприяти проведенню НУБіП України профорієнтаційної роботи серед учнів. Університет здійснюватиме співпрацю через Гуманітарно-педагогічний факультет.
Також доценти кафедри історії і політології к.і.н. Живора С.М. та к.і.н. Хвіст В.О. запросили, з метою проведення профорієнтаційної роботи та ознайомленням з університетом факультетом та кафедрою, учнів 11-го класу на екскурсію. Планується ознайомлення з напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та умовами вступу; закцентувати увагу на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті як його складовій, а особливо на спеціальності «Міжнародні відносини».
 
Керівництву школи та класному керівнику надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України та гуманітарно-педагогічного факультету.
 
 
Станіслав Живора, Вікторія Хвіст, 
доценти кафедри історії і політології
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook