Подаруй дитині усмішку! Благодійна акція гуманітарно-педагогічного факультету та факультету харчових технологій

5 квітня 2018 року

 Здійснюйте добро, поки ви існуєте.
Д. Дідро

     5 квітня, напередодні Великодніх Свят, студенти та викладачі гуманітарно-педагогічного факультету та факультету харчових технологій організували благодійну поїздку до дитячого відділення Київського міського клінічного онкологічного центру.

     Великдень – це сімейне свято, яке наповнене весною, надією і добротою. Та, на жаль, не вся малеча має змогу святкувати Великдень у сімейному колі. Багато дітей зараз перебуває на стаціонарному лікуванні, борючись із важкими хворобами. Коли йдеться про дитячу онкологію, перше, що відчуваєш ‒ безсилля. Але хоча б трохи допомогти можливо... Лікарі кажуть, що після занять, ігор і піднесення настрою, у дітей стають кращими аналізи!

     Із собою студенти привезли подарунки для дітей різного віку – адже в дитячому відділенні діти від місяця до 17 років: іграшки, книжки, розмальовки, конструктори, канцелярію та розвивальні ігри. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК частував дітей та їхніх батьків, спеченими в центральній їдальні НУБіП України смачними гостинцями: пасками та пиріжками, а також шоколадними яйцями із сюрпризом усередині.

    Діти з радістю приймали подарунки та солодощі, читали казки, брали участь у творчих тренінгах, підготовлених студентами гуманітарно-педагогічного факультету. Здавалось, що хвороба на деякий час просто відступила, бо діти були веселі та відкриті до розмови, багато усміхались і розповідали про себе. Майстер-клас з ліплення із солоного тіста пройшов у дружній, теплій та неймовірно щирій атмосфері. Не всі діти змогли прийти до ігрової кімнати, адже дехто з них буву цей час на процедурах. Таким діткам наші студенти рознесли подарунки по палатах.

    Батьки тішилися з того, як їхні діти радіють, знайомляться з новими людьми, розважаються та отримують нові позитивні емоції, забувши хоча б на годину про свої негаразди. І батьки, і лікарі, і вихователі висловили подяку нашому університету за подарунки та підтримку.
     Ми щиро віримо, що незабаром ці діти видужають і повернуться до щасливого та безтурботного дитинства.

     Дякуємо за активну підтримку цієї благодійної акції ректорові Станіславу Ніколаєнку, деканові гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку, деканові факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Ларисі Баль-Прилипко, голові профспілковій організації працівників університету Ростиславу Тарасенку, начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, працівникам відділу кадрів, бібліотеки та всім-всім, хто долучився до благодійної акції, адже доброти та милосердя ніколи не буває забагато!

Сальнік Ельвіра,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету
Грібова Інна,
студентка факультету харчових технологій
та управління якістю продукціі АПК

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook