Викладачі кафедри продовжують проводити відкриті лекції

3 квітня 2018 року

     В межах дисципліни «Цивільний процес» 2 квітня 2018 року доцентом кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. Пушкар Мариною Василівною було проведене відкрите лекційне заняття на тему «Докази та доказування у цивільному процесі».

 

     Дисципліна «Цивільний процес» є однією з 8 базових правничих дисциплін програми другого блоку єдиного фахового вступного випробування при вступі для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 081 «Право».
     Актуальність освітленої теми додає той факт, що Цивільний процесуальний кодекс України набрав чинності 15 грудня 2017 року і зовсім по новому регулює питання доказів та доказування у цивільному процесі, зокрема з’явилися такі докази як електронні та висновок експерта у галузі права.
 

     Згідно з планом лекції були висвітлені наступні питання:
1. Основні положення про докази.
2. Показання свідків.
3. Письмові докази.
4. Речові докази.
5. Електронні докази.
6. Висновок експерта.
7. Висновок експерта у галузі права.

     Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, який включав графічні та фотографічні дані по зазначеній тематиці, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів на протязі всього заняття. Зокрема студенти проглянули короткий відеоматеріал по даній тематиці.

Марина Пушкар
доцент кафедри
цивільного та господарського права 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook