День відкритих дверей: університет зустрів майже тисячу вступників шкіл з усіх регіонів України!

29 березня 2018 року

      В університеті розпочався цикл Днів відкритих дверей. Першими до НУБіП завітали майже тисяча цьогорічних випускників шкіл. Така кількість гостей нас тільки радує, говорить ректор Станіслав Ніколаєнко. І школярів вона лякати не повинна, адже обсяг державного замовлення у нас один з найбільших в країні, і до того ж цього року зріс ще на 10%.

 

 

 

 

     При спілкуванні з гостями, які знайомилися з виставками факультетів і ННІ, стає зрозуміло: далеко не всі вони визначилися з майбутнім фахом, а тим паче вишем, де його здобуватимуть. Тому такі Дні відкритих дверей сприймають як можливість побачити щось нове, або переконатися у правильності вже зробленого вибору. До речі, навіть столичні школярі (які вже відвідували не один університет) відзначають розмаїття факультетів і можливостей, які дає НУБіП. А те, що тут так гостинно і демократично приймають (не так вже й часто майбутній студент розпочинає свій шлях у професію з особистого спілкування з деканом), приємно дивує.

     Презентацію університету Станіслав Ніколаєнко розпочав з того, що цьогорічні вступники прийдуть до НУБіП в особливий, ювілейний, рік. І закликав не боятися труднощів, принагідно пригадавши як будучи міністром освіти і науки приїхав з студентською збірною на Універсіаду у Туреччину, де довелося конкурувати з набагато численнішими командами, але у підсумку таки взяли бронзу, відставши від срібних призерів лише на одну медаль. Тобто запорука успіху завжди одна: багато і наполегливо працювати над собою, і тоді не страшно скільки у тебе конкурентів. І обирати університет треба найкращий. Такий, як НУБіП – з історією, традиціями, широкими міжнародними зв’язками, високими рейтингами і діючою Школою лідера, де навчать тому, як досягти життєвого успіху. А ще – це університет дослідницький: тут не тільки транслюють старі знання, а й створюють нові, постійно співпрацюють з провідними світовими компаніями. Все це – великі переваги на ринку працевлаштування.

 

 

     Як стати успішним вступником-2018 розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Він окремо спинився на можливостях отримати при вступі додаткові бали: +10 – призерам Всеукраїнських олімпіад і наукових конкурсів МАН і +20 – учасникам ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУБіП. Останнє – дуже гарна можливість, якою розумно скористатися і отримати перевагу. Та наголосив: приймальна комісія відкрита для всіх, тут дадуть відповіді на ваші питання і радо допоможуть.

 

 

    Ще однією з безсумнівних переваг навчання у НУБіП є можливість розвивати фізично (приміром, я питання про те, які спортивні секції працюють почула не від одного з хлопців, які прийшли на День відкритих дверей) і творчо. Тож щоб краще познайомити майбутніх абітурієнтів з насиченим творчим життям студентства аматори кафедри культурології підготували невеликий концерт.

 

     А далі всі поділилися, як то кажуть, за інтересами: відправилися з деканами факультетів і директорами ННІ на екскурсії до обраних підрозділів. Адже якою б гарною не була виставка, це лише маленька частинка того, що може запропонувати студенту НУБіП. І познайомитися з цими можливостями краще особисто.

 

 

 

 

 

Ірина Білоус


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook