Розпочалося оцінювання знань студентів 4 курсу бакалаврату всіх факультетів та ННІ!

2 березня 2018 року

      Першими стартували юристи. Щоденно з 1 по 29 березня 2018 року в університеті проходитиме тестування студентів 4 курсу бакалаврату, яке триватиме на виконання наказу ректора університету від 15.02.2018 р. № 127 «Про електронне оцінювання залишкових знань студентів магістратури» згідно графіку (додається).

     Напередодні такого тестування перед завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками всіх факультетів та ННІ було поставлено завдання переглянути та оновити тестові завдання, враховуючи головний підхід у підготовці сучасних фахівців – опанування та набуття ними практичних навичок та фахових компетентностей, а не заради складання іспиту як самоцілі. З цією метою головну пораду надав проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша – тісно співпрацювати з радами роботодавців та враховувати їх логіку мислення в процесі організації всього освітнього процесу.

     Першими у перший день весни успішно розпочали цей захід 66 студентів денної форми навчання випускного 4 курсу бакалаврату юридичного факультету спеціальності «Правознавство», які показали гарні результати – із середнім результатом у 26,3 балів з 30 можливих. Відмінні результати показали 8 студентів (13%), а оцінки окремих студентів коливаються у межах від 27 балів до 16. Серед кращих студентів, які показали відмінні результати слід назвати Вікторію Петлюк, Ніку Ситнюк, Вікторію Яценко, Ориславу Огінську, Вікторію Кадубець, Володимира Багатого, Михайло Дубового та Дмитра Запольського.

     На тестуванні був присутній проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Організацію проведення тестування студентів юридичного факультету координували декана факультету Олена Яра зі своїми заступниками та наставниками всіх академічних груп 4 курсу спільно із доцентом навчально-методичного відділу Оксаною Лобовою.

  

     Хочемо подякувати за гарну організацію роботи декану факультету інформаційних технологій Олені Глазуновій та працівникам, так як на базі саме цього факультету розпочався даний захід, а забезпечує його оперативний технічний супровід – центр дистанційних технологій навчання.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook