Майбутні проектні менеджери вирушають на навчання до Польщі

14 лютого 2018 року
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Навчаючись у магістратурі факультету аграрного менеджменту «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»  можна  отримати два дипломи: один НУБіП України, а другий – Поморської академії – польського вищого державного навчального закладу з 40-річною традицією, який розташований у стародавньому місті Слупську поблизу Балтійського моря з багатою історією та культурою. 

 

14 лютого 2018 року з 12 майбутніми проектним менеджерами, які вирушають на навчання до польського навчального закладу за програмою подвійних дипломів за напрямком «Національна безпека», зустрілися декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук та завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук.

Анатолій Остапчук привітав студентів, які прийняли важливе рішення на шляху до реалізації своїх планів і мрій, побажав щасливої дороги та успіхів у навчанні.

Лідія Шинкарук побажала якнайкраще представити наш університет і  скористатися можливостями, які створено у Поморській академії щодо оптимального поєднання навчання та здобуття професійного і практичного досвіду, який знадобиться у майбутньому на ринку праці в умовах жорсткої конкуренції.


Академія має найбільшу в Центральному Помор'ї бібліотеку, яка налічує біля 350 тисяч томів постійних видавництв та 40 тисяч спеціальних видань. Поточна підписка налічує 760 позицій, у тому числі 47 зарубіжних журналів. У всіх студентів є вільний доступ до Інтернету, що значно полегшить паралельне освоєння предметів за магістерською програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Через Академічну мережу студенти можуть скористатися доступом до вітчизняних і зарубіжних електронних бібліотечних баз, а статус  студента європейського університету дозволяє користуватися пільговими цінами на квитки при подорожуванні Європою та при працевлаштуванні на роботу у вільний від навчання час.


Поморська академія має три гуртожитки, спортивний центр та центр вивчення іноземних мов, а також пропонує студентам різні додаткові форми розвитку своїх здібностей: діяльність у наукових гуртках, громадських організаціях та об'єднаннях. Розклад занять складено так, що студенти мають можливість не тільки навчатися, але й працювати та подорожувати.

 

Це одне з найпривабливіших туристичних місць з неперевершеними архітектурними пам’ятками та добре розвиненою інфраструктурою. Слупськ гармонійно поєднує риси сучасного європейського міста та водночас зберігає відчуття спокою та чистоти древніх традицій.

Ірина Барановська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook