Науковий гурток "Рибництво"

Події

Гурток Рибництво вийшов у другий епат конкурсу "Фестиваль студентської науки - 2020"

 

Члени гуртка Рибництво взяли активну участь у підготовці до весняних робіт зі штучного відтворення стерляді на базі ННВЛ рибництва (смт. Немішаєво), березень 2020 р.

 

Роман Вознюк, член гуртка "Рибництво" кращий в індивідуальному заліку Всеукраїнської студентської олімпіади "Водні біоресурси та аквакультура" (2019 р.)

 

Вчимо майбутніх технологів аквакультури на прикладі роботи кращих рибних господарств України

Члени гуртка «Рибництво»  – неодноразові переможці Всеукраїнської студентської Олімпіади зі спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура»:

2016 р. – Костюк Влада – 1 місце з дисципліни «Розведення і селекція риб»

2017 р.: Шайгородський Ігор – переможець Олімпіади в індивідуальному заліку і 1 місце з дисципліни «Розведення і селекція риб»;  Артюх Христина - 1 місце з дисципліни «Гідробіологія».

Члени гуртка беруть активну участь у наукових дослідженнях кафедри аквакультури на теми: «Удосконалити методи відтворення та культивування цінних обєктів у ставовій та індустріальній аквакультурі» та «Розробка сучасних способів підвищення продуктивності та якості продукції цінних об’єктів аквакультури».

Участь в технологічному процесі отримання потомства осетрових риб в умовах польового інкубцеху ПП «НВФ «Бестер»» (2016 і 2017 рр.).

Члени наукового гуртка "Рибництво" активні учасники Всеукраїнських науково-практичних студентських конференцій.  

Члени гуртка "Рибництво" прийняли участь у засіданні Всеукраїнського круглого столу на тему: «Рибна галузь України: здобутки,  проблеми та перспективи» (23.11.2017 р., НУБіП України).

Члени гуртка "Рибництво" вкотре підтвердили рівень своїх знань, здобувши перемогу в олімпіаді з водних біоресурсів та аквакультури в індивідуальному та командному заліку. 

 

Гуртківці удосконалюють практичні навички на рибничих господарствах України.

 

Гурток "Рибництво" отримав перемогу в І-у етапі VІІ "Фестивалю студентської науки - 2018".

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook