Члени гуртка "Дорадник" взяли участь у міжнародній виставці ефективних рішень для агробізнесу "АгроКомплекс 2017" (31.10.2017 р).

31 жовтня 2017, 17:16
КиївЕкспоПлаза

    Члени гуртка "Дорадник" взяли участь у міжнародній виставці  "АгроКомплекс 2017" у м. Києві, на якій було презентовано для аграріїв світові та вітчизняні новітні технології. Вперше на виставці було поєднано експозицію світових компаній та потужний бізнес-форум, який побудований на передовому досвіді агровиробників, ресурсних компаній та наукових установ. Це дозволило нам ознайомитися з новітніми підходами ведення ефективного агробізнесу.

   Зрозуміло, що без таких виставок неможливо обійтися, тому що саме тут можна віднайти нові знання і технології, познайомитися з відомими компаніями, побачити останні досягнення науково-технічного прогресу,  передову техніку для сільськогосподарських товаровиробників, відвідати тематичні конференції та  круглі столи,спробувати знайти роботу і багато ще чого цікавого.

      Члени гуртка "Дорадник" залишилися дуже задоволені від відвідування міжнародної виставки, отримали консультації від спеціалістів та рекрутерів "АГРОКАР'ЄРИ" - стартапного порталу з пошуку роботи, стажувань та практики в АПК.

 

Ірина Кудінова,

керівник гуртка "Дорадник"

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook