Практичний досвід у сфері агробізнесу та земельного права

14 жовтня 2017 року

        14 жовтня 2017 р. у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася ІІІ Школа з агробізнесу та земельного права. Організатором заходу став Осередок Ліги студентів АПУ в м. Києві за підтримки Юридичного факультету НУБіП України.

    Основна мета заходу – розгляд найбільш актуальних питань розвитку земельно-правових відносин, що потребують нових ідей та підходів до вирішення, а також визначення напрямів і перспектив розвитку агробізнесу в Україні.

    У заході взяли участь представники провідних юридичних фірм України, що спеціалізуються у сфері земельного та аграрного права: Віталій Янкович (асоційований партнер IMG Partners, керівник практики аграрного та земельного права), Богдан Яськів (керуючий партнер Totum LF), Cтаніслав Герасименко (керівник практики нерухомості Eterna Law Kyiv), Євген Пронін (керуючий партнер Pronin&Partners), Дмитро Кулик (керівник практики податкового права Juscutum), Дмитро Ніколов і Ілля Барабаш (керівники практики нерухомості та земельного права Spenser&Kauffmann), Вадим Лавренюк (власник компанії «Меіаційна група»).


        Учасники заходу, серед яких – доцент кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, к.ю.н. Марина Дейнега, мали можливість з перших вуст почути відповіді на усі актуальні питання від практикуючих юристів у галузі земельного та аграрного права, набути унікальних знань, дізнатися більше про проблеми та механізми їх вирішення, а також набути нових, цікавих знайомств із топовими юристами-практиками. За підтримку в організації та участь у заході Юридичний факультет НУБіП України отримав Подяку від Асоціації правників України.

 

Доцент кафедри аграрного, земельного та
екологічного права імені академіка В.З. Янчука
Марина Дейнега

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook