Сучасні форми профорієнтаційної роботи серед школярів навчальних закладів

23 вересня 2017 року
с. Віта Поштова
            На кафедрі соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України науково-педагогічними працівниками активно проводяться апробації використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі, що дозволяє якісно підвищувати освітній процес в університеті. Зазначене вище сприяє покращенню конкурентноспроможності випускників кафедри.

      Наші колеги продовжують проводити активну профорієнтаційну роботу серед майбутніх абітурієнтів (і майбутніх студентів, звісно також) найкращого вишу України – НУБіП України.

    Так, 23.09.2017 за підтримки Майкрософт Україна, Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на базі інноваційної школи "Британіка" (с. Віта Поштова) науково-педагогічними працівниками кафедри (Кочарян А.Б., Тверезовська Н.Т.) проведено Всеукраїнський майстер-клас з використання сучасних ІКТ в освітньому процесі навчального закладу, а саме – Minecraft Education.

    Студенти гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності "Соціальна робота" НУБіП України Думишинець Олександр та Трикша Вікторія виявили неабиякий інтерес до семінару і взяли участь і в організації і в проведенні даного заходу.

     Особливістю профорієнтаційної роботи буле те, що учасниками майстер-класу були педагогічні працівники з 45 навчальних закладів України. Кожен учасник переконався в інноваційних методиках, які використовують в своій професійній діяльності науково-педагогічні працівники кафедри. Всі учасники опанували навички роботи в Minecraft Education та отримали готові кейси використання даного програмного продукту в освітньому процесі.
     Наразі формується група педагогів Україні, які висловили бажання завітати до НУБіП України, а саме кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, зі своїми учнями, аби ті пройшли подібний майстер клас та дізнались про перспективи навчання в НУБіП України.
 
Кочарян А. Б.,
старший викладач кафедри соціальної педагогіки та
інформаційних технологій
Тверезовська Н.Т.,
професор соціальної педагогіки та
інформаційних технологій

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook