Першокурсники економічного факультету розпочали знайомство з університетом

13 серпня 2017 року

Цього тижня на економічному факультеті відбулася зустріч деканату та студентської організації факультету з першокурсниками. Зустріч вступним словом традиційно розпочав декан економічного факультету Анатолій Діброва. Він привітав першокурсників зі вступом до Національного університету біоресурсів і природокористування України, підкресливши престижність вибраних спеціальностей.

Також Анатолій Дмитрович розповів про структуру факультету, представив фахових заступників декана та голову Студентської організації факультету. Декан розповів про життєдіяльність факультету, про можливості закордонного стажування та програми «подвійних дипломів, особливу увагу зупинив на особливостях дозвілля студентів економічного факультету. Окремо звернув увагу на дотримання дисципліни та порядку в гуртожитку, протипожежну безпеку.

 

 


Із вітальним словом виступила і голова Студентської організації економічного факультету Катерина Дювенжи, яка розповіла про завдання та роботу студентського самоврядування, побажала першокурсникам зреалізувати себе, бути активними.

Також виступили заступники декана Анатолій Шиш та Андрій Музиченко, які доповнили презентацію декана більш детальною інформацією та відповіли на запитання, як студентів так і їх батьків.

Після зустрічі першокурсникам та їх батькам Анатолій Дмитрович провів короткий екскурс територією університету.

 

 

Заступник декана економічного факультету
Віталій Нагорний

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook