Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників. Секції «Актуальні питання мовознавства: проекція на сьогодення» та «Художній дискурс : історичний вимір та сучасний стан»

3 травня 2017 року

27 квітня 2017 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету проведено студентську науково-практичну конференцію. Викладачами кафедри української та класичних мов була організована робота таких секцій: «Актуальні питання мовознавства: проекція на сьогодення» та «Художній дискурс : історичний вимір та сучасний стан».

 

З вітальним словом перед учасниками студентської конференції виступив док. філол. наук, професор кафедри української та класичних мов Сидір Степанович Кіраль, який очолював роботу однієї з секцій.

Наукові доповіді, що торкалися сучасних проблем мовознавства й літературознавства, виголосили 58 студентів, які навчаються на різних факультетах НУБіП України. Атмосфера на конференції була доброзичливою, що сприяло плідній її роботі.

 

Найкращою була визнана доповідь ШОСТАК Наталії, магістра І року навчання гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

Людмила Дядечко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook