З ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЮ МІСІЄЮ У СТІНИ ШКІЛЬНИХ ALMA-MATER

17 березня 2017, 21:37

Студенти першого курсу групи Прав-1603 активно долучилися до профорієнтаційної роботи юридичного факультету. Багато студентів англомовної групи виявили бажання розповісти про Національний університет біоресурсів і природокористування України у рідних школах.

Профорієнтаційна робота першокурсників охопила навчальні заклади м. Києва та області, Хмельницької та Донецької області. У столиці із доповідями та презентаціями про університет, його діяльність та перспективи навчання в ньому виступили Яна Сахарук, Євгенія Дошка, Сергій Мельник, Каріна Ільченко.

Першокурсники провели профорієнтацію в Середній загальноосвітній школі № 180 м. Києва та Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 246. Студенти разом з наставником Наталією Поліщук також відвідали Спеціалізовану школу І - ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг'єрі міста Києва, учнів якої особливо зацікавили спеціальності «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно) Англійська мова та друга іноземна, Німецька мова та друга іноземна)», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», що забезпечуються Гуманітарно-педагогічним факультетом, а також можливість стажування за кордоном та отримання подвійних дипломів.



Також профорієнтаційний захід відбувся у Згурівській загальноосвітній школі Київської області. Тетяна Хомутовська гостинно запрошувала випускників своєї школи до навчання в університеті за різноманітними спеціальностями.


У Хмельницькій області учням Обласного гуманітарного ліцею для обдарованих дітей при Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського про університет розповіла Вікторія Гула. Інформація про візит  першокурсниці було висвітлена на сайті школи.


Ольга Довга відвідала Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 5 м. Мирноград Донецької області та поділилася інформацією про Національний університет біоресурсів і природокористування України.



Першокурсники надали учням випускних класів вичерпну інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців в нашому університеті, та умов вступу до НУБіП України. Зокрема, розгорнуто розповідали зацікавленим майбутнім абітурієнтам про систему навчання в структурних підрозділах, варіанти обрання майбутнього профілю підготовки, переваги вибору НУБіП України для вступу після закінчення школи.

Щоб підвищити наочність та зацікавити молодь спеціальностями різних факультетів, надати абітурієнтам можливість познайомитися з навчальним планом, концепцією спеціальностей, переліком посад, які може займати випускник, працівники нашого університету розробили рекламні матеріали у вигляді буклетів, закладок для книжок, календарів. Такі подарунки покращують настрій абітурієнтів, надають можливість докладніше вивчити та обміркувати з батьками правила вступу, стають незмінними помічниками в повсякденному шкільному житті. Учні із захопленням вивчали демонстраційні матеріали університету в цілому та юридичного факультету зокрема. Заходи профорієнтаційної роботи університету будуть і надалі продовжуватися на високому рівні з метою наповнення контингенту студентів.

 

Наталія Поліщук,

наставник групи Прав-1603

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook