Кафедра комп’ютерних наук

Комп'ютерні науки

 

 

        Здобувачі спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» мають можливість за чотири роки (для скороченого терміну навчання — за два роки) отримати освітній ступінь бакалавра. Навчання відбувається як за кошти державного бюджету, так i за кошти фізичних або юридичних oci6. Освіту можна здобувати на денній формі навчання. Випускники цієї спеціальності можуть працювати системними адміністраторами, адміністраторами та проектувальниками баз даних, комп'ютерних мереж, розробниками WEB-додатків, програмістами тощо.

Навчальний процес

        Заняття для студентів проводяться в сучасних аудиторіях, які оснащені мультимедійною та комп'ютерною технікою. Переважна кількість дисциплін викладається в 15-му корпусі НУБіП України викладачами факультету інформаційних технологій, а саме: «Програмування» (мова С), «Об'єктно-орієнтоване програмування» (мови С++ та С#), «Теорія алгоритмів», «Організація баз даних», «Крос-платформне програмування» (мова Java), «ВЕБ-технології та ВЕВ-дизайн» (мова РНР), «Системний аналіз», «Теорія розпізнавання образів», «Методи та системи штучного інтелекту», «Інтелектуальний аналіз даних», «Технології розробки інформаційних систем», ”Комп'ютерні мережі» та інші.

        У студентів є можливість навчатися у Microsoft lmagine Academy, Cisco Academy, SAS, які функціонують на базі факультету, а також використовувати у навчальному процесі Google Academy.

 

   

 

Міжнародне співробітництво

        На факультеті реалізуються програми мобільності студентів Erasmus+ та Mevlana. Студенти залучаються до участі в міжнародних освітніх програмах, конференціях, WORKSHOPах відповідно до договору про співпрацю із Вроцлавським природничим університетом. Кафедра всіляко сприяє розвитку співпраці із Словацьким технологічним університетом та можливості отримання подвійного диплому. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook