Запрошуємо взяти участь у роботі 71-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Ліси і зелена економіка України»

23 березня 2017 року
ННІ ЛіСПГ

Шановні студенти та їх наукові керівники!

Запрошуємо Вас узяти участь в роботі 71-ої Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Ліси і зелена економіка України», яка відбудеться 23-24 березня 2017 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Мета конференції – апробація результатів студентських наукових досліджень у галузі лісового, садово-паркового і мисливського господарства та технологій деревообробки, а також обговорення перспектив розвитку зеленої економіки в Україні.

Місце проведення: ННІ лісового і садово-паркового господарства, навчальний корпус № 1, вул. Генерала Родімцева, 19, м. Київ, Україна, 03041.

Контактна особа: Ковалевський Сергій Сергійович (тел.: +380974445292, e-mail:[email protected]).

Для участі в роботі конференції до 3 березня 2017 року необхідно надіслати контактній особі оргкомітету заявку, тези доповіді та зробити внесок за їх публікацію. Для студентів НУБіП України тези доповідей будуть опубліковані безкоштовно. Запрошення до участі в конференції будуть надіслані після отримання тез доповіді.

Інформаційне повідомлення

Перший інформаційний лист

З повагою, оргкомітет

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook