Викладачі університету проходять стажування в провідних університетах Сполучених Штатах Америки

12 січня 2017 року

     У рамках Програми обміну досвідом викладачів (Faculty Exchange Program) старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту Дмитро Кирилюк відвідав Сполучені Штати Америки, де пройшов стажування в Університеті штату Міссурі та в Міністерстві сільського господарства США (USDA).

     Протягом стажування було ґрунтовно досліджено американську систему вищої освіти, особливості ведення сільськогосподарської діяльності та державного управління аграрної сфери, вивчено інфраструктуру аграрного ринку Сполучених Штатів та механізми його регулювання. Також було вивчено досвід дистанційної освіти та вдосконалено і адаптовано навчальні курси для викладання студентам факультетів аграрного менеджменту та економічного. Однією із умов програми було ознайомлення з роботою і відвідування приватних підприємств агробізнесу та ринків штатів Міссурі та Каліфорнії, щоб зрозуміти і отримати досвід з перших рук щодо принципів та практики управління, маркетингу та фінансів. 

     Здобуто також корисний досвід у сфері організації навчального процесу, удосконалено змістову частину власних навчальних дисциплін з врахуванням американського досвіду та передових методів навчання, налагоджено зв’язок з викладачами Університету штату Міссурі, що дає можливості надалі продовжувати співпрацю і провадити спільні дослідження.

Оксана Рябченко,
керівник відділу міжнародної діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook