Проведено профорієнтаційну роботу на Чернігівщині!

9 грудня 2016 року
с. Линовиця, Прилуцький р-н, Чернігівська обл.

 9 грудня 2016 року доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Кузьменко Сергій Володимирович провів зустріч з учнями випускних класів Линовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Чернігівської області Прилуцького райнону с. Линовиця.

Проведеню зустрічі посприяли директор школи Нестерко В.І., заступники директора Ворожбит С.О., Доброштан Н.М. та учителі школи. 

Під час зустрічі Кузьменко С.В. ознайомив учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформував про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Також, велась мова про можливість вступу на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу.   

Старшокласники виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування.   

Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень школи розміщено інформацію приймальної комісії НУБіП України. 

Доцент Кузьменко С.В. запросив випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 

 

 


 Кузьменко С.В. презентує профорієнтаційну інформацію учням.
Учні активно задавали питання та спілкувались з Кузьменком С.В.
По закінченню зустрічі учні заповнили анкети
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook