Відкрите практичне заняття на кафедрі фінансів

30 листопада 2016 року

 25 листопада відбулося відкрите практичне заняття к.е.н., доцента кафедри фінансів Дробот Наталії Миколаївни з дисципліни «Фінанси підприємств» для магістрів 1 року навчання спеціальності «Адміністративний менеджмент» факультету аграрного менеджменту на тему: «Оцінка вартості бізнесу (підприємства)».

Метою практичного заняття було навчити застосовувати основні методи оцінки та оволодіти методикою оцінки вартості підприємств за трьома підходами: витратним, дохідним та порівняльним. Практична робота полягала у складанні звіту про оцінку вартості підприємства на прикладі ПрАТ «Райз-Максимко».

 

Як результат – студенти отримали практичні навички застосування методів оцінки ринкової вартості на основі фінансової звітності підприємства та зовнішніх джерел інформації.
Для засвоєння теми студенти виконали запропоновані викладачем завдання у вигляді тестових завдань. Семінар пройшов активно, студенти продемонстрували глибокі знання, проявили наполегливість при підготовці до практичного заняття.
Практичне заняття відвідали викладачі кафедри: д.е.н., проф. Зеліско І.М., к.е.н., доцент Буряк А.В., к.е.н., доцент Олійник Л.А., к.е.н., доцент Скрипник Г.О.

Практичне заняття було проведено на високому теоретичному, практичному та науковому рівні з використанням сучасних інструментів представлення навчального матеріалу.

Надія Давиденко,
завідувач кафедри фінансів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook