У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого пройшов щорічний конкурс «Таланти твої, першокурснику»

6 листопада 2016 року

 У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого завершився щорічний конкурс  «Таланти твої, першокурснику», в якому студенти мали можливість реалізувати всю свою творчу майстерність, креатив та творчі задуми! 

 
У перший день конкурсу свої таланти демонстрували студенти агрономічного відділення: 11 група спеціальності «Екологія» і «Комп'ютерна інженерія», 12 та 13 групи спеціальності «Агрономія». В другий день конкурсу свої таланти представляли студенти економічного відділення: 14 та 15 групи спеціальності «Облік і оподаткування», 16 група спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та  17 група спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
 
 
 
Багато студентів вперше вийшли на сцену, але доброзичлива група підтримки в залі змогла надати їм гідну зустріч і розділити з ними радість їхніх виступів. Студенти яскраво та насичено продемонстрували свої вокально-інструментальні, хореографічні, комічні та акторські здібності.  Молоді юнаки і юнки дивували нас своїми талантами й різноманітними номерами і жанрами, дарували море позитиву та забезпечили гарний настрій.
 
Оцінювали майстерність і таланти заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., голова студентської первинної профспілкової організації студентів коледжу Петрів Г.В., концертмейстер Тарасевич С.Я., голова студпарламенту Качор О.І. та голова старостату Греськів М.С. А ведучими свята були студенти Діана Гринчук та Сергій Литвинюк.
 
Для глядачів – це був цікавий, видовищний відпочинок, для учасників конкурсу – це велика подія, набутий досвід та тільки маленька частинка їхнього студентського життя, адже попереду на них чекає багато чого цікавого і захоплюючого… Ми пишаємось нашими талантами!
 
І.В.Костур
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook