Візит студентів економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» до найбільшого банку країни ‒ ПриватБанку

18 жовтня 2016 року

 Візит студентів економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» до найбільшого банку країни ‒ ПриватБанку

12 жовтня 2016 р. кафедрою банківської справи була організована екскурсія для студентів ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» 1 курсу Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) до ПриватБанку.
Комерційний банк ПриватБанк, заснований в 1992 році, є лідером банківського ринку країни. За даними дослідження GFK Ukraine у другому кварталі 2016 року 39,4% користувачів банківських послуг-фізичних осіб вважає його як основним банком, що більше, ніж у наступних за нами двадцяти шести банків разом узятих. Серед корпоративних клієнтів цей показник становить 33,5%.


 

       Працівники банку підготували цікаву програму щодо діяльності банку. Зокрема, була проведена екскурсія по офісу на вулиці Предславянска 19, в процесі якої була доведена основна інформація щодо діяльності банку та основних банківських продуктах, більш детально було ознайомлено про роботу з VIP-клієнтами. Провідні фахівці банку відповіли на численні запитання студентів.
     Особливої уваги було надано онлайн практиці. В цілому за результатами дослідження Ernst&Young ПриватБанк є роботодавцем №1 серед студентів. 3500 студентів поєднують роботу в ПриватБанку із навчанням у вузі. 40000 студентів пройшли онлайн практику в ПриватБанку.
Онлайн практика в ПриватБанку передбачає:

  • Дистанційне проходження практики в будь-який час і з будь-якої точки світу 24/7/365.
  • Сертифікат з результатами практики є офіційним документом.
  • Кращим практикантам банк пропонує роботу.

Онлайн практика складається з теорії та практики. Теорія містить 10 модулів. Практика містить 5 завдань. Зареєструватися на онлайн практику можливо за посиланням https://practice.privatbank.ua/
  

     Кафедра банківської справи НУБіП України висловлює вдячність ПриватБанку за співпрацю у розбудові системи фінансової освіти в Україні та відзначає високий рівень професіоналізму та сумлінне виконання своїх обов’язків працівниками банку.

                     Олійник О.О., завідувач кафедри банківської справи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook