Розпочалася акредитаційна експертиза підготовки магістрів зі спеціальності 8.11010102
З метою дотримання та своєчасного виконання Наказу Міністерства освіти і науки України №869 л від 10.05.2016 р. про
проведення акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 18 травня 2016 року безпосередньо на кафедрі ветеринарно-санітарної експертизи почала свою роботу експертна комісія у складі:
Фотіна Тетяна Іванівна – завідувач кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету, доктор ветеринарних наук, професор, голова комісії;
Яценко Іван Володимирович – завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини Харківської державної зооветеринарної академії, доктор ветеринарних наук, професор.
У першій день роботи експертна комісія:
1) ознайомилась зі структурою, загальною характеристикою та контингентом студентів зі спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» Національного університету біоресурсів і природокористування України;
2) оцінила:
2.1) зміст підготовки магістрів зі спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва»;
2.2) організаційне та навчально-методичне забезпечення навчально-виховного процесу за спеціальністю 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва»;
2.3) кадрове забезпечення навчально-виховного процесу зі спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва»;
2.4) матеріально-технічне забезпечення навчального процесу спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експериза, якість та безпека продукції тваринництва».
2.5) якість підготовки і використання випускників зі спеціальності 8.11010102 «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва».
Проведено комплексна перевірка залишкових знань всіх студентів другого курсу магістратури, які навчаються за даною спеціальністю, з дисциплін: циклу гуманітарної та соціально-економічної підготовки − «Інформаційні технології у ветеринарній медицині» та циклу професійної та практичної підготовки – «Гігієна продуктів тваринного походження», «Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою» та «Гігієна молока і молочних продуктів».
Н. Меженська