«Голосіївська весна»: третій фестивальний день

21 квітня 2016 року

     Вже третій день поспіль у Голосіївській республіці свято: звучать дзвінкі студентські голоси, кружляють у танцях пари, розважають глядачів аматори-гумористи.
      20 квітня конкурсні програми представили студенти трьох факультетів – захисту рослин, екології та біотехнологій, тваринництва та водних біоресурсів і гуманітарно-педагогічного.

      Неперевершеною була ведуча програми факультету захисту рослин, екології та біотехнологій Дарія Орєхова, котра кожного із учасників представляла так, що їхніх виступів хотілося чекати. Публіку «завели» і молодіжний вокально-інструментальний гурт, і сучасні естрадні танці. Як завжди, натхненним і чарівним був вальс, по-справжньому вміло поєднався досвід завідувача кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Ольги Бойко і молодість її студентів при виконанні народної пісні «Ой верше, мій верше». Шкода, що не всі факультетські таланти взяли участь у фестивальній програмі, сподіваємось, у наступному році їх буде більше.

      Коли розпочали свій виступ студенти факультету тваринництва і водних біоресурсів, наше вельмишановне журі насторожилося: виявляється, конкурсанти створили своє журі, запросивши у нього Ігоря Кондратюка, Олю Полякову та Дзідзю. Та такий хід подій виявися виправданим: актори-студенти вправно відіграли свої ролі, а учасники програми показали таланти у всій красі. Іван Артамонов, Олександр Коновалов, Ірина Бойко, танцювальні колективи, вокальні ансамблі, хори з «Караоке» виступили так, що зала вибухала оваціями!

      Феєрверк талантів у переспіві телесеріалу «Свати» представили студенти гуманітарно-педагогічного факультету. Колоритні постаті Валентини, Ольги, Івана та Юрія Анатоліча впізнавались відразу і викликали емоційну підтримку глядачів. Програма була насиченою і багатогранною: народні пісні і танці (і ліричні, і жартівливі) у виконанні творчого колективу, блискуча гра на фортепіано Родіона Вегери, запальний бугі-вугі, уривок із п’єси Михайла Зощенка з Дмитром Рубашкіним і Настею Стародуб, гумор від Влада Чернова, авторська поезія – все це треба було бачити і чути, щоб зрозуміти, скільки зусиль, поту і натхнення сюди вкладено! А ще – постійна підтримка залу, де були і студенти, і викладачі, і батьки, і діти, і, звичайно, декан Василь Шинкарук, у котрого, мабуть, долоні боліли від оплесків.

     Дякуємо факультетам за свято і чекаємо наступного дня.

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Фотозвіт:

 

    

    

    

    

    

    

    

    

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook