Збори мешканців гуртожитку №4

3 березня 2016 року

  1 березня відбулися збори студентів юридичного факультету які проживають у гуртожитку №4. Попередньо наставники академічних груп (Поліно Н.А., Дейнега М.А., Андрушко І.П., Фещенко І.С., Ясочко Ю.О., Головко Л.О.) разом з деканом юридичного факультету Оленою Ярою, заступником Оленою Улютіною та методистом деканату юридичного факультету Элизаветою Щербаковою провели перевірку санітарного стану кімнат студентів юридичного факультету.
Загалом можна сказати, що санітарний стан кімнат, задовільний. Студенти відповідально відносяться до санітарно-естетичного вигляду кімнат. Хотілося б відмітити кім. 201, 202, 204, 210, 212, 215, 218, 221, 227, 230 та 237. В кімнатах панує дружня атмосфера, гармонія та порядок.


  

   


  Разом з тим, виявлено кімнати, мешканцям яких оголошено догану за недотримання Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках НУБіП України: кімната № 232, 239 та 240.

  

Далі перейшли до читальної зали гуртожитку, де вихователь гуртожитку Лідія Галайдюк та студентський актив провели збори студентів юридичного факультету, які проживають у гуртожитку. На зборах розглянули питання санітарного стану кімнат, користування місцями загального вжитку, графіки чергування на кухнях та коридорі, відвідування суботників, дотримання правил пропускного режиму у гуртожитку та поводження з інвентарем (меблі у кімнатах) гуртожитку.



Олена Яра представила студентам нового завідуючого гуртожитком №4 Валентину Никонівну Пилявську і провела бесіду щодо поведінки студентів та покращення умов їхнього проживання.



Олена Улютіна наголосила на дотриманні Правил внутрішнього розпорядку у гуртожитках.


Закінчили засідання жвавою дискусією та запитанями на які студентський актив надав грунтовні відповіді та пропозиції.

 

Лідія Галайдюк,
старший викладач кафедри
адміністративного та фінансового права,
вихователь гуртожитку №4

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook