Профорієнтаційна робота співробітників факультету ветеринарної медицини: знайти свого студента

11 лютого 2016 року

     На початку лютого 2016 року викладачі факультету ветеринарної медицини провели ряд зустрічей з учнями шкіл, гімназій і технікумів, на яких представили НУБіП – його структуру, матеріально-технічну базу, можливості розвитку молоді і, звісно, умови вступу-2016.

     Такий діалог з потенційними абітурієнтами асистент кафедри фармакології та токсикології Юлія Тимошик провела у Новочорторийському державному аграрному технікумі (окремо спинившись на умовах вступу випускників технікуму 2016 року, які навчаються за спеціальністю «Ветеринарна медицина», на факультет ветеринарної медицини університету). Та наголосила, що згідно з новим Законом України «Про вищу освіту» набір на спеціальність «Ветеринарна медицина» випускників коледжів та технікумів буде здійснюватись за освітнім ступенем «Магістр» з терміном навчання 5 років.

     З учнями гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка, що у Києві, зустрічалася доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Тетяна Таран. Вона звернула особливу увагу на те, що значний відсоток абітурієнтів може вступати на факультет за державним замовленням, ще один акцент – магістерські програми, які функціонують на факультеті ветеринарної медицини.

     Доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Сергій Деркач та старший викладач кафедри фармакології та токсикології Ірина Деркач завітали до кагарлицьких ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 і №2. Не дивлячись на те, що профорієнтаційну роботу тут вже проводили науково-педагогічні працівники інших вишів Києва, факультет ветеринарної медицини НУБіП України традиційно користується особливою повагою. Тож майбутні абітурієнти активно цікавилися інформацією про умови вступу до нашого вишу, особливості навчання на факультеті ветеринарної медицини та перспективами подальшого працевлаштування. Також учні поділилися своїми мріями та роздумами, зокрема, про те, що багато з них у майбутньому хочуть відкрити власну ветеринарну аптеку чи клініку та актуальність професії лікаря ветеринарної медицини у їхньому регіоні.

В. Іщенко,
доцент кафедри фармакології та токсикології,
Ю. Харкевич,
адміністратор сайту факультету ветеринарної медицини,
І. Деркач,
старший викладач кафедри фармакології
та токсикології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook