Факультет тваринництва та водних біоресурсів зміцнює матеріально-технічну базу

22 січня 2016 року

     В університеті активно тривають ремонтні роботи. На черзі – лекційні навчального корпусу №1. З ініціативи декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка за підтримки ректорату університету у корпусі незабаром з’являться дві відремонтовані лекційні аудиторії: № 87 та № 79

    

     Перша – сучасна лекційна, згодом буде обладнана мультимедіа, акустичною системою. Друга – конференцзал, і до того ж у ній проводитимуться засідання вченої ради факультету та лекції. Тут будуть встановлені інтерактивна дошка, комп’ютери. Обидві аудиторії будуть по-новому умебльовані, матимуть сучасне енергономічне освітлення, – зазначає голова благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020», доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету Євген Томін.

     А поки що в обох кімнатах кипить робота ремонтної бригади університету. Допомагають їй у цьому і студенти, і викладачі, і адміністрація факультету. У скрутній фінансовій ситуацій плече підставляють рада роботодавців та випускники. Зокрема, велика подяка голові правління ВАТ "Терезине" Івану Кудлаю,  голові підприємтсва "КЛМ-Хорс", заступнику голови ради роботодавців факультету Леоніду Кельвичу. Наразі повністю замінено вікна. У 87-ій розпочато циклювання паркету. Вже підготовлено стіни до фарбування, змонтовано підвісну стелю, замінено електромережі. У 79-ій ці роботи саме в розпалі, попереду ще – заміна освітлення та підлоги. За словами Вадима Кондратюка, 87-му здадуть до 8 лютого, а 79-та – до квітня. 

    

 

Ольга Наконечна
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook