Засідання Вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 27.01.2016р.

27 січня 2016 року

 Доводимо до Вашого відома, що 27.01.2016р. в читальній залі, 4 навчального корпусу о 11.00 год. відбудеться засідання Вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

Порядок денний:

1.Попередній захист дисертаційної роботи «Молекулярна діагностика та ідентифікація вірусу некротичного пожовтіння жилок буряку» Гринчук К.В. зі спеціальності 06.01.11 «Фітопатологія» (біологічні науки), науковий керівник – к.с.-г.н., доцент Антіпов І.О.

2.Про організацію навчально-наукової, виховної та інноваційної роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на ІІ семестр 2015/2016 н.р. (доповідають заступники декана факультету).

3.Про пріоритетні наукові напрями роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (доповідає д.с.-г.н., Лісовий М.М.).

4.Про організацію навчального процесу і уточнення структурних підрозділів факультету відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Постанови КМ України «Про затвердження переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти» (№266 від 29.04.2015р.) (доповідають заступники декана факультету).

5.Про наповнення електронних навчальних курсів на платформі MOODLE та їх ефективного використання у навчальному процесі (доповідають завідувачі кафедр).

6.Про хід виконання науково-консультативних тем із позабюджетним фінансуванням кафедр (доповідають завідувачі кафедр).

7.Про ступінь готовності навчальних, навчально-науково-виробничих лабораторій до аудиторних занять       ІІ семестру 2015/2016 н.р. (доповідає д.с.-г.н., Лісовий М.М.).

8.Різне

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook