Ректорат: максимальна увага – зимовій екзаменаційній сесії

14 грудня 2015 року

     14 грудня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Головний лейтмотив – початок зимової екзаменаційної сесії. Тому потрібно ще раз звернути максимальну увагу на організаційну складову цього процесу, зазначив очільник вишу.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував, що навчальним відділом проводиться систематична робота по контролю за ходом сесії. Його фахівці відвідують заліки, іспити, захисти магістерських робіт. У полі зору проректора – організація профорієнтаційної роботи, підготовче відділення та організація доступу до наукометричних баз на 2016 рік.

     Вчений секретар Оксана Барановська доповіла про підготовку до засідань ректорату та вченої ради. Вже сформовані проекти порядків денних. Доповідатиме про реалізацію програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2015 році декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, в січні місяці вихідними днями будуть 1-3 та 7-10 січня. П’ятниця, 8 січня переноситься на суботу – 16 січня. З 26 січня 2016 року в університеті розпочнуться звіти деканів факультетів та директорів ННІ.

     Начальник господарського відділу Володимир Дудченко представив проект ремонтних робіт на 2016 рік. Планується повністю перекрити дах в 6-му гуртожитку, капітально відремонтувати по стояку в 8-ту та 10-му. Також розпочинаються роботи в 79 та 87 аудиторіях корпусу №1. До кінця року в гуртожитках буде замінено більше 120 газових плит.

     Голова профкому Ростислав Тарасенко проінформував про новорічні ранки для дітей співробітників університету, які відбудуться 26 грудня в центральній їдальні.

     Начальники відділів кадрів Микола Михайліченко, планово-фінансового Наталія Дробот, юридичного Андрій Бова, навчального Оксана Зазимко, комплексного захисту і охорони Василь Моісеєв, спеціального Валерій Бевз, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька та начальник кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов доповіли про діяльність підрозділів і план роботи на поточний тиждень.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення встановлення мультимедійного обладнання в лекційних аудиторіях, роботу економічного блоку над проектом бюджету університету на 2016 рік.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін про заплановане на 16 грудня засідання секції Міністерства освіти і науки щодо визначення переможців конкурсу наукових проектів на 2016 рік. Також до 20 грудня триває формування нового складу рейтингової комісії університету.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко доручив Сергію Кваші провести комплексну нараду по організації профорієнтаційної роботи і підготовчого відділення, Вадиму Ткачуку – провести аналіз завершення фінансового року, внести пропозиції по керівництву ННЦ міжнародної діяльності і відділу супроводження міжнародних грантів, Ігорю Ібатулліну – провести перевірку діяльності науково-дослідного та проектного інституту стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції в м.Одесі, підготувати спільне засідання ректорату та президії НААН України щодо поглиблення співпраці.
     На ректораті розглядалися також і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook